Dansk Entreprenør Transport

leDSAGERBILER OG FØLGEBILER TIL ALLE TYPER AF transporter

Din pålidelige samarbejdspartner til kørsel med ledsagerbiler og følgebiler i Danmark.

Vi opererer med udgangspunkt fra Odense og Fredericia, men har ledsagerbiler og følgebiler i hele landet og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi altid træde til ved behov.

SKAL VI KONTAKTE DIG?

LEDSAGERBILER til SÆRtransporter

Vores ekspertise inden for særtransport og blokvognskørsel er kendt for at opfylde selv de mest krævende behov. Udover dette tilbyder vi også løsninger til mindre opgaver med letvogne, maskintrailere eller andre trailere til kugletræk. Det sikrer en problemfri transport af dine vare, uanset om geografien hedder Kolding, Vejle, Esbjerg, eller Sjælland og København.

Vores følge- og ledsagerbiler er udstyret med tachografer så de opfylder de gældende bestemmelser i færdselsloven. Hos os er du altid garanteret en lovlig transport når vi kører med påhæng. Vores dedikerede team af professionelle chauffører er veluddannede og erfarne inden for branchen, hvilket sikrer en sikker og effektiv transportoplevelse.

Uanset om det drejer sig om særtransport, transport af letvogn, generator eller andre transporter, er vi klar til at imødekomme dine behov. 

Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger inden for ledsagerbilkørsel og varebilskørsel. Vi er her for at sikre, at din transport når sikkert og rettidigt frem til bestemmelsesstedet.

FORESPØRSEL PÅ BOOKING

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt vedrørende din forespørgsel.